Big Grips Wedge ställ för Tweener – blå

190 kr ex. moms

Big Grips Tweener ställ passar till Big Grips ram och är tillverkad i samma tåliga, mjuka material. Du kan ställa din Big Grips både på långsidan och kortsidan, eller lägga den ner mot ställningen för mer ergonomisk betraktningsvinkel.

 

Artikelnr: 211006399 Kategorier: ,

Beskrivning

Big Grips Tweener ställ är ett tillbehör till den omåttligt populära skyddet till iPad med samma namn.

Både stället och ramen är särskilt anpassade för barn. Materialet är extremt tåligt, mjukt och behagligt att hålla i samt väldigt greppvändligt.

  • Passar Big Grips Tweener and Big Grips Slim för iPad Mini
  • Helt giftfritt material!
  • Fritt från BPA, bly och latex
  • Fritt från ftalater och PVC
  • Resistent mot oljor, kemikalier, fläckar och bakterier
  • Hållbart och väger lite
  • Enkel att rengöra

Ställ för förbättrad ergonomi

Du kan ställa eller lägga din iPad i flera olika vinklar med hjälp av stället. På så vis får du olika arbetsvinklar och kan avlasta dina händer, nacke och axlar. Du får också bra möjligheter att använda din iPad med bara en hand. Materialet har en naturlig friktion som gör att din iPad ligger stadigt.

Du kan använda plattan i både landskaps- eller porträttläge, eller lägga den ner så att den vilar mot skyddet för en lägre vinkel.

Giftfri skola

Big Grips är gjord i ett giftfritt skummaterial som är fritt från BPA, PVC, latex, bly och ftalater. Materialet är särskilt utvecklat och testat för att kunna användas av små barn. Det är säkert och riskfritt att slicka på, samtidigt som det är hållfast och extremt svårt att skära eller tugga sönder.

Rengöringstips

Big Grips är extremt tåligt och tål de flesta rengöringsmedel. Du kan med fördel använda desinfektionsmedel om du önskar sterilisera skyddet, skyddet tar ingen skada av rengöringssprit.

Det enda vi avråder från är att köra skyddet i diskmaskin. De höga temperaturerna kan försämra skyddet, så det är bättre att diska det för hand.

Mer information

Modell

Material

Färg

, , ,

Go to Top